NEWYear Sale! Save 20% with discount code "NEWY22"

Home Forums Ovations Themes Font awesome icon disappear + too much H1 titles + service part (slider)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #7367
    Florent Xavier
    Participant

    Hello,

    I use a PRO Education Theme. I’m encountering three issues.

    1) Regularly, the FA icon don’t show, wether plugins are active or not. I know it’s a typical problem in wordpress but this is a critical issue as in the mobile verison, the menu icon does not show for example. So the customer cannot click on it.

    2) In the home page, the titles on the sliders are H1, which cause SEO problems. I’d like them to be H2.

    3) The “service” rectangle in the slider part is in the middle of the pictures and hide theml. It’s a design problem. It should be beneath them. Plus, I’d like to change the background color but there are no options to do that.

    Best regards,
    Florent XAVIER

    #7370
    Developer
    Moderator

    Hi,

    Thanks for contacting us.

    Could you please provide us with your site URL.

    So that we can review and get back to you.

    Thank You

    #7371
    Florent Xavier
    Participant

    Hi,

    My website : https://institutfxavier.fr

    Thanks.

    There is also a problem with the mouse Wheel behaviour on desktop. When scrolling down or up, there is a latencyand extra lines that are scrolling which causes a not so smooth scrolling through the page. Teste it on several devices and screen res/size.

    #7374
    Developer
    Moderator

    Hi,

    Thanks for the link.

    Please let us know which icons are not showing as we have checked the site and all icons are showing.

    For scrolling issue, which browser are you using, please let us know as we checked in Google Chrome and Mozilla Firefox, it is working fine.

    Many Thanks

    #7375
    Florent Xavier
    Participant

    Hello,

    It’s random but all the icon except the phone on the headbar (which I replaced with a Lineicon afterwards) including the menu icon that is showing on mobile version, the yellow button at the Bottom right, the blue one at the left.. all FA icon. It seems it is a common problem but I could not be able to fix it.

    For the scrolling problem, I’m using Edge. This issue happens in 4k, 1080p screen, all siez (24, 27, 21 in).

    #7377
    Developer
    Moderator

    Hi,

    We have solved the 2nd and 3rd issue, also we have provided setting in customizer to change background color of the rectangle box.

    For that go to Appearance >> Customize >> Slider Settings >> Service Background

    Many Thanks

    #7378
    Developer
    Moderator

    Hi,

    Please check the icons are now showing.

    Many Thanks

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Translate »

WordPress Bundle - Get All Our Premium Themes In Single Package For $89

X